Bij  de internetbridgeclub StepBridge speel je met en tegen andere bridgers. StepBridge kent verschillende speelniveaus zodat zowel beginnende bridgers als wedstrijdspelers op hun eigen niveau hun krachten kunnen meten met andere bridgers. StepBridge is ook beschikbaar als App.
Je kunt een gratis proefaccount aanvragen en 300 spellen meespelen voordat je besluit om lid te worden. Als je lid wordt van de internetbridgeclub StepBridge word je automatisch lid van de BridgeBond en ontvang je het maandblad Bridge.

Bij Berry's Internet Club (BIC) speel je met en tegen de computer. Op verschillende speelniveaus. Beginnende bridgers kunnen gratis Startersbridge oefenen. In de Toekomstclub en Wedstrijdclub kun je gratis een aantal weken meespelen voordat je besluit of je lid wordt.
Als je lid wordt van Berry's Internet Club (BIC) wordt je automatisch lid van de BridgeBond, maar dit is een lidmaatschap zonder het maandblad Bridge. Alleen leden van BIC kunnen voor € 10,- een abonnement op het maandblad Bridge nemen. Bel daarvoor met 030-2759929 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..