Sport XL bericht over de Sociaal Actief bijeenkomst voor beleidsmakers sport en cultuur. Gijs van der Scheer sprak daar in de workshop 'Kansen voor Ouderen' over het programma 'Denken en doen'. “Het is een eerste levensbehoefte. Heb je vrienden, dan leef je langer.” Uit de conclusie dat bridge uitermate geschikt is om ouderen te behoeden voor eenzaamheid, ontstond het project ‘Denken en Doen’. De BridgeBond werkt daarbij samen met gemeentes. Lees het volledige bericht op de website van Sport XL.

Hanna van Berg geeft sinds begin vorig jaar bridgelessen in Café Luxembourg en café Dante in Amsterdam. 'Ik weet niet wat me overkomt! Het loopt storm.' In het Parool van 4 oktober vind je een uitgebreid artikel over bridge. Bridge houdt je fit!

De Utrechtse Sportkrant van 13 juli heeft een bijlage van maar liefst 12 pagina's over bridge. Lees nu alvast het bericht van vandaag over het brons van Esther Visser op het EK voor jeugdparen. In de special van 13 juli is trouwens ook een uitgebreid artikel over jeugdbridge te lezen.