De indelingen voor de eerste ronde van de NBB-beker, Hoofdklassebeker en Elffersbeker zijn bekend.

Bekerwedstrijden worden op drie niveaus gespeeld. Teams vertegenwoordigen de club en strijden gezamenlijk tegen een bekerteam van vergelijkbaar niveau van een andere vereniging. Een echte clubstrijd die de moeite waard is om eens uit te proberen. Denk je dat deelname wat voor je vereniging is? De afdeling wedstrijdzaken van het bondsbureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030-2759966) helpt je graag verder.

Het is zover. We kunnen de bekerwinnaars van 2017-2018 feliciteren! De NBB-beker is gewonnen door BC 't Onstein uit Vorden (Gld), de Hoofdklassebeker door Himbuv uit Amsterdam en de Elffersbeker door ENPS-Quibus, ook uit Amsterdam. De winnaars ontvingen naast de wisselbeker ook waardebonnen ter waarde van € 125,- ter besteding door de vereniging. Meer informatie vind je onder wedstrijden/beker. Alle standen en uitslagen via onze uitslagenpagina.

Voor het uitrekenen van bekerwedstrijden zijn hulpbestanden beschikbaar.

De pdf-bestanden bevatten een stappenplan voor het uitrekenen van de wedstrijden met behulp van versie 3.1. van het NBB-Rekenprogramma. De Elffersbeker kan niet met versie 2 van het NBB-Rekenprogramma worden uitgerekend.

De bestanden "forms" bevatten telstaten en gidsbriefjes die kunnen worden uitgeprint; de uitslag moet op papier worden berekend.

De bestanden "rekenen" bevatten spreadsheets om de uitslag (viertallen en butler) mbv de computer te berekenen.

Elffersbeker 4x6.pdf
Hoofdklasse- of NBB-beker 6x6.pdf
MitchDupl 4x6 forms.xlsx
MitchDupl 6x4 rekenen.xls
MitchDupl 6x4 forms.xls
MitchDupl 6x5 rekenen.xls
MitchDupl 6x5 forms.xls
Deze bestanden zijn te downloaden via de rechter muisknop (doel opslaan als).