In Nationaal Denksportcentrum Den Hommel is de honneurdrive gespeeld. We ontvangen de vrijwilligers met open armen, want je club kan niet zonder ze. Zij nemen alle honneurs waar, het zijn de azen van je vereniging. De drive is gewonnen door Harry en Anne-Lies van de Peppel. Tweede zijn Wim en Ton van Lanen, derde Ed Franken en Lodewijk Tielens. Gefeliciteerd en nogmaals hartelijk dank aan alle vrijwilligers namens de bridgers in Nederland!

De uitslag vind je hier...


De gezellige Honneurdrive is van 11.00 – 18.00 uur gespeeld in NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, Utrecht.

Elke club wil net als wij graag iets terugdoen. Daarom organiseren we een dag waarop vrijwilligers volledig kunnen ontspannen. Een feestelijk bridge-evenement voor de honneurs van onze verenigingen: ze verdienen dit cadeau.

Feestelijke formule voor iedereen
De Honneurdrive is natuurlijk leuk voor elke deelnemer. Of je bij je vereniging nu in de A-lijn of in de C-lijn speelt, maakt niet uit. Iedereen kan meedoen en heeft gelijke kansen om te winnen. De wedstrijdleiding zorgt er namelijk voor dat je zoveel mogelijk tegenstanders van hetzelfde niveau treft.
 
Wat kost het om je vrijwilligers te trakteren?
Wil je volgend jaar zorgen dat ook jouw vrijwilligers getrakteerd worden? Deelname aan de Honneurdrive kost € 60,- per paar. Een goed verzorgd lunchbuffet en een lekker drankje na afloop zijn inbegrepen. Daarbij gaat iedereen met een leuk aandenken naar huis.

De top 3: Harry en Anne-Lies van de Peppel.  Tweede zijn Wim en Ton van Lanen, derde Ed Franken en Lodewijk Tielens. 

credits: Louk Herber