Aansluiten bij de BridgeBond kun je persoonlijk doen (individueel) én als vereniging. Er zijn verschillende lidmaatschapsvormen.
Kijk eens rond:

INDIVIDUEEL

ALS VERENIGING

Individueel lid worden

Word  als club nu lid van de BridgeBond

Via het NBB-Proeflidmaatschap

Nieuw: de NBB-Basisclub

Via een internetclub

De Totaalclub: speciale aanbieding


De BridgeBond is er voor alle bridgers. Niet alle clubs realiseren zich dat het de moeite loont om aan te sluiten. Een lidmaatschap betaalt zichzelf vanzelf terug, ook wanneer je bijvoorbeeld veel 'inloopspelers' hebt of minder vaste speelmomenten. De BridgeBond biedt alle aangesloten verenigingen een toegevoegde waarde. We helpen waar mogelijk met ondersteuning, producten en service. Ook zien we het als een belangrijke taak om het speelplezier van alle bridgers te verhogen. Dat doen we samen met de clubs.

De NBB-Basisclub is dé oplossing voor inloopclubs, clubs die niet wekelijks spelen, clubs die de contributie laag willen houden, clubs die slechts een deel van het jaar spelen, toernooiorganisaties, denksportcentra, stichtingen en reisorganisaties. Spelers op een NBB-Basisclub zijn niet automatisch lid van de BridgeBond. Als ze lid willen worden, dan kan dat individueel. Vaak zijn ze het ook al, via een andere club.

Lees er meer over in de digitale flyer NBB-Basisclub

De NBB-Totaalclub is het reguliere, bestaande lidmaatschap, voor bridgeclubs met een wekelijkse clubavond of -middag. Alle leden zijn automatisch lid van de BridgeBond en ontvangen het populaire magazine Bridge op hun thuisadres. Ben je geïnteresseerd om je club aan te melden als ‘totaalclub’? Bespreek het nu, we hebben een tijdelijke aanbieding die het extra interessant maakt.

De BridgeBond: voor iedereen die van bridge geniet
Graag zouden wij je verwelkomen als persoonlijk lid van de BridgeBond! We zijn ervoor het plezier in bridge te verhogen, of je nou thuis speelt, op een kroegendrive, via internet of op een club. Van cursist tot competitiespeler. Al onze diensten zijn erop gericht. We hebben tenslotte geen winstoogmerk: we zijn er puur voor de spelers en de sport. Om die reden kunnen we ook veel waarde aanbieden tegen een relatief bijzonder laag tarief. Het lidmaatschap kost € 25,00 per jaar (zonder volmacht € 30,00). Word nu lid van de Nederlandse Bridge Bond!

Je kunt ook lid worden van een aangesloten vereniging en zo automatisch lid worden van de BridgeBond.

Is lid worden iets voor mij? Probeer het nu gratis uit...
De BridgeBond is er om jouw bridgeplezier te verhogen, of je nou thuis speelt, op een club of kroegendrive, online of als cursist. Al onze diensten zijn er op gericht. Ervaar dit nu als proeflid en probeer onze diensten drie maanden lang gratis uit! Om te weten wat de diensten van de BridgeBond inhouden kun je gratis 3 maanden (!) proeflid worden. Aanmelden kan hier. Een proeflidmaatschap start direct (op moment van aanmelding) en stopt automatisch drie maanden na de ingangsdatum.

Bij  de internetbridgeclub StepBridge speel je met en tegen andere bridgers. StepBridge kent verschillende speelniveaus zodat zowel beginnende bridgers als wedstrijdspelers op hun eigen niveau hun krachten kunnen meten met andere bridgers. StepBridge is ook beschikbaar als App.
Je kunt een gratis proefaccount aanvragen en 300 spellen meespelen voordat je besluit om lid te worden. Als je lid wordt van de internetbridgeclub StepBridge word je automatisch lid van de BridgeBond en ontvang je het maandblad Bridge.

Bij Berry's Internet Club (BIC) speel je met en tegen de computer. Op verschillende speelniveaus. Beginnende bridgers kunnen gratis Startersbridge oefenen. In de Toekomstclub en Wedstrijdclub kun je gratis een aantal weken meespelen voordat je besluit of je lid wordt.
Als je lid wordt van Berry's Internet Club (BIC) wordt je automatisch lid van de BridgeBond, maar dit is een lidmaatschap zonder het maandblad Bridge. Alleen leden van BIC kunnen voor € 10,- een abonnement op het maandblad Bridge nemen. Bel daarvoor met 030-2759929 of mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..