De BridgeBond is er voor alle bridgers. Niet alle clubs realiseren zich dat het de moeite loont om aan te sluiten. Een lidmaatschap betaalt zichzelf vanzelf terug, ook wanneer je bijvoorbeeld veel 'inloopspelers' hebt of minder vaste speelmomenten. De BridgeBond biedt alle aangesloten verenigingen een toegevoegde waarde. We helpen waar mogelijk met ondersteuning, producten en service. Ook zien we het als een belangrijke taak om het speelplezier van alle bridgers te verhogen. Dat doen we samen met de clubs.Om alle bridgeclubs te kunnen ondersteunen hebben we een nieuwe lidmaatschapsvorm ontwikkeld: de ‘basisclub’. Bovendien bieden we het al bestaande lidmaatschap voor bridgeclubs (‘totaalclubs’) nu tijdelijk aan met een extra korting. We hebben met ‘basis’ en ‘totaal’ een vorm die altijd past. We overtuigen je graag!

Een lidmaatschap dat bij de club past
Niet alle clubs hebben dezelfde ledensamenstelling en frequentie van spelen. Om alle clubs optimaal te kunnen bedienen hebben we twee vormen van lidmaatschap die interessant kunnen zijn:

DE BASISCLUB (nieuw)

De NBB-Basisclub is dé oplossing voor inloopclubs, clubs die niet wekelijks spelen, clubs die de contributie laag willen houden, clubs die slechts een deel van het jaar spelen, toernooiorganisaties, denksportcentra, stichtingen en reisorganisaties. Spelers op een NBB-Basisclub zijn niet automatisch lid van de BridgeBond. Als ze lid willen worden, dan kan dat individueel. Vaak zijn ze het ook al, via een andere club.
Lees er meer over in de digitale folder over de NBB-Basisclub.

DE TOTAALCLUB (speciale aanbieding)

De NBB-Totaalclub is het reguliere, bestaande lidmaatschap, voor bridgeclubs met een wekelijkse clubavond of -middag. Alle leden zijn automatisch lid van de BridgeBond en ontvangen het populaire magazine Bridge op hun thuisadres. Ben je geïnteresseerd om je club aan te melden als ‘totaalclub’? Bespreek het nu, we hebben een tijdelijke aanbieding die het extra interessant maakt.

Tijdelijke aanbieding voor nieuwe totaalclubs
Om de drempel zo laag mogelijk te maken kent de BridgeBond al een kortingsregeling van 3 jaar voor totaalclubs op de contributienota (niet de basisbijdrage of toeslag). Deze kortingspercentages zijn: in het eerste kalenderjaar 60%, in het tweede 40% en in het derde jaar 20%.
Sluit je club zich nu meteen, of aan het begin van het seizoen 2018-2019 bij ons aan?
Dan komt daar een extra korting van 60% bij voor de rest van 2018!


De BridgeBond ondersteunt je club
Met betrouwbare, speciaal voor bridge ontworpen producten en diensten nemen we veel zorgen weg. Niet alleen bij het bestuur, ook bij alle vrijwilligers en leden. Spelen is het leukst bij een goed georganiseerde vereniging met een soepel lopende clubavond. Het gaat vanzelf een stuk beter wanneer je binnen de club beschikt over de juiste software, materialen en deskundigheid:

 • Onze veelgeprezen helpdesk
 • Gratis gebruik van het NBB-Rekenprogramma voor een snelle uitslag
 • Gratis NBB-Clubsite om je club onder de aandacht te brengen en te representeren
 • Vele collectieve financiële voordelen: korting op de aanschaf van bridgematerialen bij de Bridge en Boekenshop, korting op ‘bridgemates’, collectieve aansprakelijkheidsverzekering
 • Opleidingen die de kwaliteit van de club- en wedstrijdorganisatie verbeteren (alleen voor leden van de BridgeBond)
 • Delen van kennis over belangrijke ontwikkelingen die de bridgesport en de organisatie ervan raken, zoals nu de AVG
 • Het NBB-Boekhoudprogramma helpt je bij je administratie (alleen voor totaalclubs)
 • De NBB-ArbitreerApp helpt bij een arbitrage
 • Verenigingsondersteuning helpt met werving en communicatie
 • Competities en onze leuke evenementen versterken het clubgevoel onder je leden

De BridgeBond vergroot het bridgeplezier van al je clubleden
Minstens zo belangrijk als een soepele organisatie is het bridgeplezier zelf. Leden van totaalclubs en alle individuele leden kunnen als lid van de BridgeBond gebruik maken van de volgende voordelen:

 • De NBB-UitslagenService zorgt voor een snelle uitslag met informatie over de gespeelde spellen die het nakaarten pas écht leuk maakt.
 • Het magazine Bridge: onze leden kijken er maandelijks naar uit omdat het informatief, leerzaam en vooral leuk is. Alle leden van een totaalclub, maar ook alle individuele leden ontvangen het magazine per post.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan het Ruitenboertoernooi, het grootste bridgetoernooi ter wereld. Afgelopen maanden genoten ruim 10.600(!) paren van de voorronden, waarvan uiteindelijk 128 de felbegeerde finale speelden.
 • De vele zomerdrives tonen we op een interactieve kaart, zodat je snel en gemakkelijk een locatie in de buurt kunt vinden, zelfs als je op vakantie bent.
 • We versterken graag het clubgevoel, in de Club Battle kunnen leden van een totaalclub 250 euro verdienen voor hun club.
 • Alle NBB-leden ontvangen gratis en automatisch meesterpunten.
 • De kans om deel te nemen aan vele leuke competities die perfect aansluiten op je ervaring, van Toekomstdrives voor cursisten, gezellige evenementen tot competities op verschillende niveaus.
 • Ook leden krijgen 10% korting op bijna het gehele assortiment van de Bridge en Boekenshop.

Leden van Basisclubs kunnen individueel lid worden van de BridgeBond om ook van deze voordelen gebruik te kunnen maken.

Welkom!
Welke vorm je ook kiest, de BridgeBond zet zich natuurlijk in voor alle leden. We hopen ook jouw club te kunnen verwelkomen! Wil je alle voordelen, voorwaarden en kosten nog een op rij, download dan 'Lid worden van de BridgeBond'.

Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling verenigingsondersteuning:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (030-2759932).