De BridgeBond kent verschillende onderscheidingen. Hieronder staan ze allemaal vermeld.
Daarnaast zijn er Jubileumspeldjes die door de verenigingen kunnen worden uitgereikt aan verenigingsleden.
Er zijn Jubileumspeldjes voor 25 en 40 jaar lid van de BridgeBond. Te bestellen bij de Bridge&Boekenshop voor € 7,95.
De Schoppenspeld is voor 50 of 60 jaar lid van de BridgeBond. Te bestellen voor € 30,00 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wordt toegekend door de Algemene Vergadering van de BridgeBond. Onderscheiding uitgereikt door de voorzitter van het Bondsbestuur.

Wordt toegekend door de Algemene Vergadering van de BridgeBond. Onderscheiding uitgereikt door de voorzitter van het Bondsbestuur.

Besluit door Bondsbestuur. Uitgereikt door een lid van het Bondsbestuur.

Na voordracht van het Bondsbestuur. Besluit door de voorzitters van het Bondsbestuur en district Drenthe. Uitgereikt door de voorzitter van het Bondsbestuur.

Voordracht en besluit door de Commissie Jeugdbridge. Uitgereikt door de voorzitter van de Commissie Jeugdbridge.

Lees meer...

De Kei is ingesteld om club(bestuurs)leden van de BridgeBond, die zich binnen hun vereniging buitengewoon hebben ingespannen, dan wel anderszins van grote betekenis voor hun vereniging zijn (geweest) te eren.

Het Stuur is ingesteld om leden van de BridgeBond, die zich als bestuurslid binnen hun district, stichting of vereniging op bestuurlijk niveau buitengewoon hebben ingespannen te eren.

Nomineer een bridger voor de sportiviteitsprijs!
Het Bondsbestuur heeft na het overlijden van Hans Kreijns in 2012 besloten de Hans Kreijns Award in het leven te roepen om te benadrukken dat sportiviteit, respect en plezier belangrijke waarden zijn in de bridgesport.
De Hans Kreijns Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bridger die het seizoen daarvoor aan de bridgetafel het gedachtegoed van Hans Kreijns het best heeft uitgedragen.
Ieder lid van de BridgeBond kan een ander lid voordragen door het aanmeldformulier in te sturen.