Nomineer een bridger voor de sportiviteitsprijs!
Het Bondsbestuur heeft na het overlijden van Hans Kreijns in 2012 besloten de Hans Kreijns Award in het leven te roepen om te benadrukken dat sportiviteit, respect en plezier belangrijke waarden zijn in de bridgesport.
De Hans Kreijns Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bridger die het seizoen daarvoor aan de bridgetafel het gedachtegoed van Hans Kreijns het best heeft uitgedragen.
Ieder lid van de BridgeBond kan een ander lid voordragen door het aanmeldformulier in te sturen.

Voor het Award van 2018 kunnen kandidaten tot 1 september 2018 worden voorgedragen, de uitreiking is op 3 november 2018 tijdens het Bridgecongres.
De commissie die de prijs toekent bestaat uit Hanneke Kreijns (voorzitter) en de NBB-Ambassadeurs. Meer informatie: Nancy de Boer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 030-2759941.

Hans Kreijns stond bekend om zijn sportieve gedrag aan de bridgetafel. Hij vond het belangrijk dat iedereen plezier had en zich op z’n gemak voelde tijdens het bridgen. Winnen wilde hij alleen door technisch goed en slim te bridgen, niet door vergissingen van de tegenstanders. Na afloop van het spelen maakte hij altijd een gezellig praatje met de tegenstanders.

Op 9 november 2013 reikte Hanneke Kreijns de eerste Hans Kreijns Award uit aan Hans Hiel (lees meer...).
In 2014 werd de prijs toegekend aan Rob Donkersloot. De Hans Kreijns Award is tijdens de Ledenvergadering in 2015 door NBB-ambassadeur Pim Vaders uitgereikt aan Maria van Rossum-Kalkers uit Zaltbommel. In 2016 is Hans Kreijns Award toegekend aan Gerrit Serné. Op 23 november 2017 is door Hanneke Kreijns aan Hans Hage (Ridderkerk), de Hans Kreijns Award 2017 uitgereikt.

De Hans Kreijns Award is toegekend aan:

2013 Hans Hiel
2014 Rob Donkersloot
2015 Maria van Rossum-Kalkers
2016 Gerrit Serné
2017 Hans Hage