Is lid worden iets voor mij? Probeer het nu gratis uit...
De BridgeBond is er om jouw bridgeplezier te verhogen, of je nou thuis speelt, op een club of kroegendrive, online of als cursist. Al onze diensten zijn er op gericht. Ervaar dit nu als proeflid en probeer onze diensten drie maanden lang gratis uit! Om te weten wat de diensten van de BridgeBond inhouden kun je gratis 3 maanden (!) proeflid worden. Aanmelden kan hier. Een proeflidmaatschap start direct (op moment van aanmelding) en stopt automatisch drie maanden na de ingangsdatum.

Wat betekent dat?
Je krijgt toegang tot handige apps en afgeschermde informatie op bridge.nl zoals handleidingen, Ruitenboerspellen om na te spelen en je kunt Bridge online lezen. Je kunt je inschrijven voor trainingen. Je krijgt korting in de Bridge- en Boekenshop, direct persoonlijke overzichten van je scores via de uitslagenservice of hulp van de helpdesk. Je ontvangt het bridgeblad thuis en ook je meesterpunten krijg je automatisch. Via MijnNBB heb je altijd snel een actueel, persoonlijk overzicht. Met je lidnummer schrijf je heel gemakkelijk in en je bent vaak ook nog eens goedkoper uit. Je lidnummer betekent heel veel gemak: voor jezelf én organisatoren.

Hoe word je proeflid?
Lees nu de digitale flyer en verspreid hem: dit voordeel gun je ook je vrienden.

Een geldig, actief NBB-Lidnummer
Met het proeflidmaatschap ben je drie maanden lang volwaardig lid van de BridgeBond. Je krijgt een persoonlijk NBB-Lidnummer en dat kun je zien als de sleutel tot al onze producten en diensten. Ook als proeflid van de BridgeBond mag je gebruikmaken van alle diensten en producten die wij speciaal voor onze leden ontwikkelen.

Welke producten en diensten biedt de BridgeBond?
Wat krijg je voor je (proef)lidmaatschap? De beste manier om daarachter te komen is het te ervaren. Dat kan nu zelfs drie maanden gratis. Je maakt dan persoonlijk kennis met de Bridgebond en wat we voor onze leden betekenen:

Verdien NBB-Meesterpunten   NBB-UitslagenService (+ App!)
  Het blad Bridge
           
Op je club, bridgereis, cafédrive...   Lekker nagenieten    Informatief, leerzaam en vooral leuk
Als lid verdien je automatisch gratis NBB-Meesterpunten. Zo blijf je als beginner of vergevorderde, genieten van individuele groei. Je kunt je punten niet verliezen, ze gelden een leven lang. Met je lidnummer verdien je meesterpunten overal waar het NBB-Rekenprogramma gebruikt wordt. Dus niet alleen bij je eigen club, maar ook bij ‘open drives’, bridgereizen en toernooien. En dat is maar goed ook, want van meesterpunten krijg je nooit genoeg.   Spelers maken enthousiast gebruik van de uitslagenservice. Elke week worden miljoenen uitslagen bekeken! Krijg ook snel en makkelijk inzicht in je eigen scores en het complete spelverloop van de bridgewedstrijd (clubavond, competitiezitting of los evenement). Bespreek je persoonlijke overzicht met je partner of vergelijk met de scores van andere deelnemers. Nakaarten wordt zo pas écht leuk. Met de app gaat het op je smartphone of tablet nóg gemakkelijker.   Wie lid is van de BridgeBond ontvangt elf keer per jaar het magazine Bridge, gratis aan huis. Met nieuws, informatie, heel veel voorbeelden uit de praktijk en leuke puzzels voor ieder niveau. Bekende bridgers schrijven in het blad. 'Het bridgeblad' zoals Bridge in de volksmond genoemd wordt, laat je het spel (mee)beleven. Vergroot je kennis en ervaring bij een kopje koffie.
Lees je liever op je tablet? Voor leden is het magazine ook online beschikbaar.
         
         
NBB-Helpdesk   Bridge- en Boekenshop   Internetbridge
   
We helpen je altijd, met veel plezier   Betrouwbaar en voordelig    Online spelen op je eigen niveau
We proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en onze kennis te delen. Bij het gebruik van het NBB-Rekenprogramma, de persoonlijke pagina van MijnNBB, de NBB-UitslagenService, of de NBB-Clubsite van jouw club. Ook vragen over onze Bridge- en Boekenshop, bridge.nl of technische vragen over BIC beantwoorden we graag. We helpen je bij het organiseren en faciliteren van bridgeactiviteiten. Maak gebruik van onze kennis en kunde. Op deze manier sta je er niet alleen voor!   De BridgeBond heeft een eigen winkel: de Bridge- en Boekenshop én webwinkel www.bridgeshop.nl. Je krijgt deskundig advies en goede kwaliteit. Met een geldig NBB-Lidnummer ontvang je hoge kortingen. Een winkel voor iedere bridger, van beginner tot gevorderd, voor thuisbridger én clubbridger. De Bridge- en Boekenshop heeft verder goede aanbiedingen voor bridgeclubs, bridgedocenten en hun cursisten. Je kunt prima overleggen en ook wij helpen je graag.   We kennen twee internetbridgeclubs. Op StepBridge speel je online tegen andere spelers. Of je een ervaren bridger bent, recreant, of net klaar met de cursus maakt niet uit. Er zijn altijd StepBridgers waarmee je op je eigen niveau kunt spelen. Bij Berry's Internet Club (BIC) speel je met en tegen de computer. Beginnende bridgers kunnen gratis Startersbridge oefenen. In de Toekomstclub en Wedstrijdclub kun je gratis een aantal weken meespelen voordat je besluit of je lid wordt.
         
Training & Opleiding
  NBB-extra’s voor de bridger   Voor clubs en organisatoren
       
Je blijft met plezier leren    Collectieve dienstverlening
   Centraal goed(koper) geregeld
Bridgers spelen graag bij een goed georganiseerde vereniging met een soepel lopende clubavond. We dragen op alle niveaus bij aan de kennis van spelers, organisatoren, wedstrijdleiders, leraren en arbiters. Als vrijwilliger sta je er met de BridgeBond niet alleen voor. Met trainingen en opleidingen neemt je plezier in het spel toe. Door er meer van te weten, ontwikkel jij jezelf en help je anderen, waaronder je club. Onze opleidingen zijn tegen kostprijs.
We bieden opleidingen gericht op: de organisatie van bridge, de spelregels, lesgeven over bridge, werken met het NBB-Rekenprogramma, de NBB-Clubsites en het presenteren van je club om bijvoorbeeld leden te werven.
  De BridgeBond is altijd op zoek naar collectieve dienstverlening waarmee jij als bridger wordt geholpen. Je NBB-lidnummer geeft je recht op producten als de NBB-ArbitreerApp, de NBB-UitslagenApp, op genoemde meesterpunten (altijd en overal waar het NBB-Rekenprogramma wordt gebruikt), veel korting bij de Bridge- en Boekenshop, het magazine Bridge, deelname aan opleidingen. Daarnaast organiseren we als BridgeBond ook landelijke evenementen als de Club Battle, het landelijke 'Ruitenboer'- toernooi. Samen met 'onze' districten, clubs en adviseurs helpen we ook bij evenementen. Zolang je cursist bent kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de Toekomstdrive.   De BridgeBond zet zich in voor het ‘collectief’ van de clubs. We regelen zaken graag centraal, wanneer dat goedkoper en beter is. Er is een calamiteitenfonds. Clubs die in nood komen, worden vaak geholpen. Er is een aansprakelijkheidsverzekering. Clubs zijn meeverzekerd. Er is een boekhoudprogramma dat past bij bridgeclubs en ‘MijnNBB’. De continuïteit voor clubfinanciën moet goed worden geregeld. We bieden (heel veel) clubondersteuning. Dat kan zijn bij het werven van nieuwe leden en promotie of zeer uiteenlopende verenigingsvragen van het clubbestuur. Onze expertise is beschikbaar voor onze clubs. Voor al deze ondersteuning hoeven clubs niet apart aan de Bridgebond te betalen.
         

Attendeer je vrienden op het proeflidmaatschap!
Ben je al lid, dan geldt een proeflidmaatschap niet voor jou. Dan ken je vast iemand voor wie dit proeflidmaatschap een goed idee is? Stuur gerust deze link door: bridge.nl/proeflidmaatschap

Hoe word ik na mijn proeflidmaatschap 'echt' lid van de BridgeBond?
Het is mogelijk om lid te worden via een van de vele aangesloten clubs en denksportcentra. Ben je geen lid van een (aangesloten) club, maar speel je bijvoorbeeld thuis, op een niet aangesloten club of een kroegentocht? Dan kun je gebruikmaken van het Individueel Recreatief Lidmaatschap. Verkrijgbaar vanaf € 25 per 12 maanden. Aanmelden kan hier...

Heb je nog vragen?
Neem dan eens een kijkje bij de Veelgestelde Vragen en Antwoorden voor proefleden!