De spelverdelingen van de voorronden van het Ruitenboertoernooi kunnen met het NBB-Rekenprogramma ook op de clubwebsite worden getoond. U kunt ze hier in het benodigde csv-formaat vinden.
Ook de boekjes met spelverdelingen en uitleg zijn (als pdf-bestand) te downloaden. In elk boekje staat een aparte pagina met een uitgewerkte tip, geschreven door Marijke van der Pas. Alle tips zijn ook in één bestand verzameld dat tijdelijk gratis beschikbaar was. Leuk om uit te printen (dubbelzijdig en even vouwen) en als naslag te gebruiken!
Ten slotte staan hier ook de pbn-bestanden die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om de spellen na te spelen met het programma Jack.
Lees hier de uitgebreide handleiding voor de wedstrijdleider.
Een handleiding voor gebruik van de inschrijfmodule (opgeven van paren voor de halve finale) vindt u hier.

Csv-bestanden (voor het NBB-Rekenprogramma)
Klik op de juiste dag/avond om het csv-bestand dat u wilt importeren in het NBB-Rekenprogramma te downloaden. U kiest daarna in Internet Explorer voor 'Doel opslaan als...', in Mozilla Firefox voor 'Koppeling opslaan als...' en in Google Chrome voor 'Link opslaan als...'. De bestanden bevatten de Nederlandse kaarten (AHVB10).
Maandagavond
Maandag en dinsdag overdag
Dinsdagavond
Woensdagavond
Woensdag en donderdag overdag
Donderdagavond
Vrijdag

Boekjes met spelverdelingen en uitleg (pdf)
Klik op de dag die u wilt bekijken. U kunt het bestand in de browser bekijken of het ook opslaan op de computer voor later gebruik. U kunt het dan ook uitprinten.
Maandagavond
Maandag en dinsdag overdag
Dinsdagavond
Woensdagavond
Woensdag en donderdag overdag
Donderdagavond
Vrijdag
Alle voorrondetips van Marijke van der Pas in een boekje verzameld (niet meer beschikbaar).
Halve finale (2x21 spellen)
Finale (2x20 spellen)

Pbn-bestanden (bijv. voor gebruik in Jack)
Klik met de rechtermuisknop op de juiste dag om het pbn-bestand te downloaden. U kiest daarna in Internet Explorer voor 'Doel opslaan als...', in Mozilla Firefox voor 'Koppeling opslaan als...' en in Google Chrome voor 'Link opslaan als...'. U kunt het opgeslagen bestand importeren in Jack. Problemen met Jack? Stuurt u dan een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dus niet aan de NBB.
Maandagavond
Maandag en dinsdag overdag
Dinsdagavond
Woensdagavond
Woensdag en donderdag overdag
Donderdagavond
Vrijdag
Halve finale zitting 1
Halve finale zitting 2
Finale zitting 1
Finale zitting 2