Bridgeclub ’t Onstein bestaat volgend jaar 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan maakt Bridgeclub ‘t Onstein het Topbridge mogelijk ten minste vier interlands te organiseren tegen sterke tegenstanders. Topbridge is binnen de BridgeBond verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van de Nederlandse Teams. Gepland staan interlands van het Open Team tegen Zweden (oktober 2018) en volgend jaar tegen Noorwegen (januari), Monaco/Engeland (april) en Israël (mei).

Het Nederlands Vrouwenteam speelt tegen Frankrijk (november/december 2018), Engeland (februari), Polen (april) en Zweden (mei). De locatie is de bridgeboerderij in Vorden.

Bridgeclub ’t Onstein zet daarmee een lange en succesvolle traditie voort. Hans Melchers, het boegbeeld van Bridgeclub ’t Onstein, hecht aan een goede voorbereiding van het Open Team tegen de sterkst mogelijke tegenstanders. Zo heeft hij ook in het verleden bijgedragen aan de fantastische successen in 1993 en 2011 toen het Open Team beide keren de Bermuda Bowl (het Wereldkampioenschap) voor Nederland won! Extra en nieuw bij dit initiatief is dat nu ook het vrouwenteam deze zware uitdaging aan mag gaan.
 
Met deze genereuze ondersteuning van Bridgeclub ’t Onstein hopen we dat Nederland volgend jaar dit huzarenstukje nogmaals kan leveren, ook bij de Vrouwen.