Berend van den Bos en Joris van Lankveld zijn de winnaars van de eerste voorronde van het Witte Huis Topcircuit op zaterdag 20 oktober in NDC den Hommel in Utrecht. Ze wonnen de eerste prijs van € 1000. Tweede werden Rens Philipsen - Dennis Stuurman, derde Maarten Kokkes - Sibrand van Oosten. Je kunt de complete uitslag zien op de uitslagenpagina van de BridgeBond.
Het Witte Huis Topcircuit wordt in het seizoen 2018-2019 voor de 11e keer gespeeld. Op 8 oktober werd de lijst van 68 deelnemende paren gepubliceerd.
Er zijn weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht op de zaterdagen 20 oktober, 8 december, 5 januari en 2 februari. In de finale in Het Witte Huis in Amsterdam op 2 en 3 maart is de 1e prijs € 5000. De tussenstand na de eerste voorronde staat hier, het reglement vind je door hier te klikken.

Voor de elfde keer organiseert Topbridge i.s.m. Het Witte Huis in het seizoen 2018-2019 het Witte Huis Topcircuit. Op 8 oktober is de lijst van 68 deelnemende paren gepubliceerd.
Er zijn weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht op de zaterdagen 20 oktober, 8 december, 5 januari en 2 februari met steeds tien geldprijzen, de 1e prijs is € 1000 per keer. In de finale in Het Witte Huis in Amsterdam op 2 en 3 maart is de 1e prijs € 5000. Het reglement vind je door hier te klikken.

De finale van het 10e Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos - Joris van Lankveld. Met 93 imp bleven ze de nummers 2, Frank en Ton Bakkeren (67 imp) ruim voor. Derde werden John Lesmeister en Gert-Jan Ros (59). Bij de prijsuitreiking maakten Max Abram en Herman Drenkelford bekend dat ook volgend seizoen het Witte Huis Topcircuit gesponsord zal worden. De uitslagen zijn te vinden op onze uitslagensite. Foto's: Paul te Stroete

De vierde en laatste voorronde van het Witte Huis Topcircuit op 10 februari is gewonnen door Sam Bahbout (BC Goirle) en Steven De Donder (BC Theseus, Tilburg). Tweede werden Remco Brüggemann - Henk Willemsens (BC Star, Utrecht), derde Berend van den Bos - Joris van Lankveld (BC 't Onstein, Vorden). De uitslag kun je vinden op de NBB-uitslagensite.
De eerste zestien paren in de totaalstand hebben zich geplaatst voor de finale op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 in Het Witte Huis in Amsterdam.  In de vier voorronden was de eerste prijs telkens €1000, de finalewinnaars ontvangen €5000. Het Witte Huis sponsort voor de 10e keer, aan deze jubileumeditie deden 68 paren mee. De complete deelnemerslijst vind je hier en voor het reglement klik je hier.

Rob Lindeman en Ruud von Seida (BC de Lombard) zijn de winnaars van de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit die op 6 januari werd gespeeld. Ze haalden de erg hoge score van 125 imp. Ook nr. 2, Veri Kiljan en Luc Tijssen (BC 70), scoorden met 105 imp nog boven de 100, derde werden Erik Kien en Ivo Kwakernaak (BC PAS). De uitslagen zijn te vinden op de NBB-uitslagensite.
Aan deze jubileumeditie, Het Witte Huis sponsort voor de 10e keer, doen 68 paren mee. Er zijn weer vier voorronden (1e prijs €1000 per keer), gevolgd door een finale in Het Witte Huis in Amsterdam (1e prijs €5000). De complete deelnemerslijst vind je hier, de bijgewerkte tussenstand na de derde voorronde hier en voor het reglement klik je hier.

Na de eerste is ook de tweede voorronde van het Witte Huis Topcircuit op zaterdag 11 november gewonnen door Jacco Hop en Meike Wortel. Een opvallende vierde plaats was er voor de pas vijftienjarige Dieter Goudzwaard met partner Fred de Wilde.

Jacco Hop en Meike Wortel zijn de winnaars van de eerste voorronde van het Witte Huis Topcircuit. Tweede werden Aarnout Helmich en Vincent Kroes, derde Paul Cardwell en Jan Verhees. De uitslagen zijn te vinden op de NBB-uitslagensite. Aan deze jubileumeditie, Het Witte Huis sponsort voor de 10e keer, doen 68 paren mee waarvan er 62 in de eerste voorronde speelden. Er zijn weer vier voorronden (1e prijs €1000 per keer), gevolgd door een finale in Het Witte Huis in Amsterdam (1e prijs €5000). De complete deelnemerslijst vind je hier, de tussenstand na de eerste voorronde hier en voor het reglement klik je hier.

In het seizoen 2017-2018 organiseert Topbridge met ondersteuning van Het Witte Huis voor de tiende keer het Witte Huis Topcircuit. Er zijn weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht (1e prijs €1000 per keer), gevolgd door een finale in Het Witte Huis in Amsterdam (1e prijs €5000).
Er zijn 68 paren toegelaten tot de voorronden, de complete lijst vind je hier. Het reglement vind je door hier te klikken.

witte huis topcircuit 2017Vincent Ramondt en Berry Westra zijn de winnaars van de finale van het Witte Huis Topcircuit 2017. Ze wonnen in de voorlaatste ronde van de nummers 2, Richard Ritmeijer - Magie Tichá en in de laatste ronde kwam hun overwinning niet meer in gevaar. Op de foto (klik op de foto voor vergroting) vooraan in het midden: Vincent Ramondt (l) en Berry Westra (r).
Met een hoofdprijs van €5000 stond er iets op het spel. Alle resultaten kun je terugzien op de NBB-uitslagenpagina. 

Berend van den Bos en Joris van Lankveld zijn de winnaars van de vierde en laatste voorronde van het Witte Huis Topcircuit. Die werd zaterdag 11 februari in NDC den Hommel in Utrecht gespeeld. Ze wonnen ook al de vorige voorronde (ex aequo) op 7 januari.
Alle resultaten van de paren zijn te vinden op de NBB-uitslagenpagina. Voor de finale op 4 en 5 maart in het Witte Huis in Amsterdam zijn de eerste zestien paren in de totaalstand geplaatst.

De derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit heeft zaterdag twee winnende paren opgeleverd: Hendrik Bijker & Dennis Kruis en Berend van den Bos & Joris van Lankveld eindigden op 85 imps. Derde werd het jeugdpaar Guy Mendes de León & Thibo Sprinkhuizen. De volledige uitslag is te vinden op de NBB-uitslagenpagina, de tussenstand na de derde voorronde staat hier.

Zaterdag 7 januari is de derde voorronde van het Witte Huis Topcircuit 2016-2017. Er zijn in totaal weer vier voorronden in NDC Den Hommel in Utrecht met een 1e prijs van €1000 per voorronde. De beste zestien paren na vier voorronden plaatsen zich voor de finale, begin maart in het Witte Huis in Amsterdam met een eerste prijs van €5000. Volg de verrichtingen van de genodigde paren komende zaterdag via de NBB-uitslagenpagina, de tussenstand na twee voorronden staat hier.
De eerste voorronde is gewonnen door Eric Janssen en Eric Laurant (BB Nijmegen), de tweede door Harm Everts en Rieks Mulder (BC De Zeerob, Groningen).