De finale van het 10e Witte Huis Topcircuit is gewonnen door Berend van den Bos - Joris van Lankveld. Met 93 imp bleven ze de nummers 2, Frank en Ton Bakkeren (67 imp) ruim voor. Derde werden John Lesmeister en Gert-Jan Ros (59). Bij de prijsuitreiking maakten Max Abram en Herman Drenkelford bekend dat ook volgend seizoen het Witte Huis Topcircuit gesponsord zal worden. De uitslagen zijn te vinden op onze uitslagensite. Foto's: Paul te Stroete

Aan de vier voorronden deden 68 paren mee, de beste zestien paren hebben zich voor de finale geplaatst. Omdat het de tiende finale is, nemen deze keer niet zestien maar achttien paren deel. Sponsors Max Abram (met partner Roald Ramer) en Herman Drenkelford (met Gerard Rietveld), die dit seizoen naar de Meesterklasse viertallen zijn gepromoveerd, zijn door organisator Topbridge BV uitgenodigd om in de finale mee te spelen.

Er is gespeeld in het Witte Huis in Amsterdam. Alle paren speelden vijf spellen tegen elk ander paar, volgens de zogenaamde butlertelling: alle behaalde scores worden gemiddeld waarna elk resultaat daarmee wordt vergeleken en omgezet in imps. De eerste prijs in de finale is € 5000, ook voor de paren op de plaatsen 2-5 zijn nog mooie geldprijzen beschikbaar. Klik hier voor het reglement en de eindstand van de voorronden.

De deelnemende paren waren (in alfabetische volgorde):
Max Abram - Roald Ramer, systeemkaart
Frank Bakkeren - Ton Bakkeren, systeemkaart
Rob van den Bergh - Ricardo Westerbeek, systeemkaart
Berend van den Bos - Joris van Lankveld, systeemkaart
Remco Brüggemann - Henk Willemsens, systeemkaart
Herman Drenkelford - Gerard Rietveld, systeemkaart
Marten La Haye - Onno Janssens, systeemkaart
Aarnout Helmich - Vincent Kroes, systeemkaart
Jacco Hop - Meike Wortel, systeemkaart
Peter IJsselmuiden - Geon Steenbakkers, systeemkaart
Aida Jansma - Jan Jansma, systeemkaart
Eric Janssen - Eric Laurant, systeemkaart
Veri Kiljan - Luc Tijssen, systeemkaart
Nico Klaver - Charles Schutte, systeemkaart
Jan Kolen - Tjali Tuwanakotta, systeemkaart
Marco ter Laare - Linda Molle, systeemkaart
John Lesmeister - Gert-Jan Ros, systeemkaart
Anton Maas - Bep Vriend, systeemkaart
Steven De Donder en Steve De Roos, die eerste werden in de voorronden, moesten zich helaas voor de finale afmelden. Daardoor doet ook het paar op plaats 17 (Jansma-Jansma) mee aan de finale.