Het team Jeugd+Q heeft dit weekend het Nederlands Kampioenschap Gemengde Viertallen 2017-2018 op hun naam geschreven. Na een indrukwekkende inhaalrace hebben Guy Mendes de León & Marieke Quant en Sandra Kolen & Thibo Sprinkhuizen de teams HOK en Tícha achter zich gelaten. De B-finale is gewonnen door Mark Thiele & Renée Verdegaal en Niki Pfeiffer & Thea Willemse (Team Sambal bij). Gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier.

Op de foto (met dank aan Janine  van Ipenburg) van links naar rechts: Sandra Kolen, Marieke Quant, Guy Mendes de León en Thibo Sprinkhuizen. Klik op de foto voor een vergroting.

Tweede is het team HOK geworden met Joris van Lankveld & Betty Speelman en Agnes Snellers & Wubbo de Boer:

 Derde eindigde Team Tícha met Jan Jansma, Richard Ritmeijer & Magdaléna Tichá en Aida Jansma:

Op zaterdag 23 (halve finale) en zondag 24 september (finale) is bepaald welke spelers zich dit jaar Nederlands Kampioen Gemengde Viertallen mogen noemen. Het kampioenschap is gehouden in het NDC Den Hommel in Utrecht. Je kon de verrichtingen van de teams gedurende het weekend volgen via de uitslagenpagina. De resultaten zijn daar met grote regelmaat ververst.

Toernooigegevens NK Gemengde Viertallen

Aanvang zaterdag 11.00 uur, zondag 10.30 uur. Zaterdag zes ronden van zeven spellen per ronde. De eerste acht teams plaatsen zich voor de A-finale op zondag, de overige teams voor de B-finale*. Dan worden zeven ronden van zes (A, met schermen) en zeven (B) spellen gespeeld. Er is voor zondag een carry over op basis van de helft van het aantal behaalde winstpunten op zaterdag. Het inschrijfgeld bedraagt € 70,- per viertal. 

Het winnende team is Nederlands Kampioen Gemengde Viertallen 2017-2018.  De (geld)prijzen (per team) zijn als volgt (mits volledig aanwezig bij de uitreiking):

A-finale B-finale
1. € 300 1. € 120
2. € 200 2. € 100
3. € 120  3. vier flessen wijn
4. € 100  
5. vier flessen wijn  

Je kunt je uitsluitend via MijnNBB inschrijven. Een handleiding vind je op onze website onder Van A tot Z, MijnNBB (Handleiding inschrijven).