Dit weekend zijn de NK Aspiranten- en Juniorenviertallen gespeeld. In de laatste ronde namen Merel Bruijnsteen - Janneke Wackwitz en Michel Schols - Ricardo Westerbeek de eerste positie over van de BBN Boyz. Het team Altijd Lastig is daarmee Nederlands kampioen Juniorenviertallen 2017-2018. Het zilver is voor team BBN Boyz en brons voor Bridge Royale. De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn Jasper Blom - Xavier Friesen en Dieter Goudzwaard - Tobias Westerveld (team Jonkies). Gefeliciteerd!

Na de kwalificatie op zaterdag speelden zes teams zondag de A-finale: Buurman en Buurman, Plezier voor vijf, Bridge Royale, Jonkies, Altijd lastig en BBN Boyz. Na vijf ronden waren de kampioenen bekend: team Altijd lastig. De volledige uitslag van de viertallen en butler vind je op bridge.nl/uitslagen.

De uitslag van de B-finale:
1. DS'16 (Bas van Engelen - Malene Holm Christensen, Wisse Huvers - Yordi Schouten)
2. Uitnemers A (Tim van den Essen - Noa Kant, Ronald en Sander Goor)
3. Last minute (Wieke Boiten - Rick Emmers, Yikun Chen - Vashish Gajadhar Sukul)
4. Leidschenhage A (Nicole van Dijk - Kayleigh van Egmond, Tony van Egmond-Casper de Gooijer)
5. Hartsuiker A (Juliet Berwald - Daan Sprangers, Fabian Bos - Koen Hartsuiker)
Daarmee is het zilver bij de aspiranten voor de Uitnemers en het brons voor Leidschenhage. De gouden medaille is voor team Jonkies, 5e in de A-finale.

De Nederlandse kampioenen bij de aspirantenviertallen zijn (van links naar rechts) Xavier Friesen, Tobias Westerveld, Dieter Goudzwaard en Jasper Blom - (team Jonkies):

De Nederlandse kampioenen Jeugd Viertallen van links naar rechts: Ricardo Westerbeek, Merel Bruijnsteen, Janneke Wackwitz en Michel Schols.